Voksenintro 2019

Rønne Tennis Klub – Voksenintroduktion torsdag den 9. maj kl. 17.30

Rønne Tennis Klub inviterer voksne til voksenintroduktion med start torsdag den 9. maj kl. 17.30 på tennisklubbens baner på Torneværksvej 1D i Rønne. Arrangementet sker i samarbejde med Dansk Tennis Forbund, DGI og DIF under mottoet ”bevæg dig for livet”.

Kom og prøv at spille tennis og mød nogle af klubbens medlemmer på dagen. Vi har ketchere, bolde og instruktører, som viser dig, hvordan du kan spille tennis – også hvis du aldrig har prøvet det før.

”Det koster 300 kr. at deltage i voksenintroduktion. Deltagerne får stillet en ny ketcher til rådighed og får 4 undervisningsdage á ca. 2 timer. Den første undervisningsdag er den 9. maj 2018, kl. 17.30 – 19.30. Hvis deltagerne efterfølgende melder sig ind i klubben, kan de beholde ketcheren.”, oplyser Knud Erik Thomsen, som er formand for Rønne Tennisklub. Han supplerer, ”at tennis kan give god motion, gode kammerater og mange gode oplevelser både på banen og uden for banen”.

Det er Hanne Espersen og Michael Blom, som vil hjælpe dig i gang med at spille tennis. De glæder sig til at møde dig og introducere dig i klubben. ”Vi spiller naturligvis en masse tennis i Rønne Tennisklub, som er tilpasset det niveau, det enkelte medlem er på. Men vi vægter også det sociale liv i klubben højt”, siger Knud Erik Thomsen.

 

Mødested: Torneværksvej 1D, 3700 Rønne torsdag den 9. maj fra kl. 17.30 – 19.30.

Kontakt:
Hanne Espersen      50 67 20 95

Michael Blom           40 41 02 09

Yderligere information:   www.bevaegdigforlivet.dk/tennis/for-nye-spillere/tennis-for-voksne-begyndere her er der flere oplysninger om voksenintroduktion.